Faceți căutări pe acest blog

12 iulie 2012

8 august 2012 primul eveniment în localitatea Piteşti judeţul Argeş

Bun. Până acum a fost ce a fost pe aici... M-am chinuit un pic, dar a meritat din plin! Nu regret o clipă că am iniţiat acest proiect Poarta către Tine!!!
Drept urmare pe data de 8 august 2012 - pică într-o miercuri începând cu ora 09:00 până la ora 18:00 (poate stăm mai mult.... depinde cât de cald este atunci şi cât chef  avem de stat pe acolo :P) va fi la http://www.primariapitesti.ro/portal/arges/pitesti/portal.nsf/AllByUNID/156BE1410621E92CC22572EB001FD2E8?OpenDocument Centrul Cultural Piteşti un fel de târg de "anonimi", dar minuni conştientizate de către dumnealor... ;) Invitaţi sunteţi cu toţii că săaţiu este: doua etaje + parter. Ce se întâmplă acolo? Ne vom distra! Muzică, pictură în toate stilurile posibile, dar mai ales imposibile, desen în creion, lansări de cărţi, oale şi ulcele, tatuaje şi caricaturi făcute pe loc.... Domnilor şi doamnelor şi mai ales domnişorilor şi domnişoarelor promit să ne fie bine fiecăruia dintre noi! Iar când eu mănânc un "căcat" îl mănânc până la capăt, de aia am avut şi am noroc în viaţă... că mi-a plăcut să fiu curioasă. :P
În concluzie echipa Poarta către Tine va crea un prim eveniment unde domniile voastre au drept la cuvânt şi exprimare liberă prin ARTĂ!
O să fac invitaţii personalizate pe care o să le primiţi fiecare dintre voi, dar asta începând cu ziua ce urmează până în data de  5 august.
Vă mulţumesc cu toată fiinţa mea că sunteţi aici şi că vă doriţi ca şi mine să deschidem Poarta către NOI!
Sunteţi aşteptaţi toţi din toată ţara, chiar şi de peste hotare mă refer la cei care sunteţi plecaţi! Mă gândesc că e un gest frumos să vă primim cu: pâine şi sare şi cu prăjiturele făcute în casă, ca mai apoi să vă răcoriţi cu  un suc proaspăt de:
 :)
 
Cine o să vină sigur până acum şi au confirmat sosirea:
Lansati de carte:
  •          Sabina Laiber  carte de eseuri - "Amintiri spre... viitor"
grafica Madalina Vasile a cărţiilor (cu poze) de mai sus.
  • Grupul pentru Educație și Ecologie Argeș G.E.E.A. este ascociația înființata la începutul anului 2011 al cărui scop principal îl reprezintă implementarea de proiecte de dezvoltare culturală, educațională, socială şi economică în diferite zone de interes pe plan local, naţional şi internaţional.  www.educatiesiecologie.ro
  • Zamfirescu Alexandru - un om  în etate de doar 100 de ani :) - născut pe 23 iulie 1912 în Piteşti 
şi mai sunt  câţiva "ANONIMI"...
O să fie ceva lume...  
Zilele astea fac invitaţiile scrise ca să le trimit şi la invitaţi de seamă. O să anunţ şi presa locală, dar acum sunt pe la Bucureşti ca să anunţ şi presa naţională. Dacă e să vină bine, dacă nu iarăşi bine. Pe echipa Porţii către Tine  interesează evenimentul în mod special pentru TALENTELE ANONIME care în sfârşit au curajul să iasă în faţă. 
Vă mulţumesc anticipat pentru tot ce iese frumos din sufletele dumneavoastră! 

3 comentarii:

Opinia ta CONTEAZA!